Orosz labdarúgás

Orosz labdarúgás

Megújul a liga arculata!

2018. július 25. - Sztbeni

Az idei évtől az orosz liga arculata nagy mértékben megváltozik. Már korábban is lehetett ezzel kapcsolatban bizonyos részleteket tudni, azonban most már minden hivatalossá vált. Lássuk is a változásokat!

rpl_news_b2.jpg

Az itt látható logó lesz a liga új jelképe. Őszintén megvallja a medvénél jobb szimbólumot nem is találhattak volna az orosz bajnokságnak. 

a9e2b5a553a9376a253b5885d9856836.jpg

Kis összehasonlítás: balra a régi, jobbra az új logó. Nagyon nem kell ezt magyarázni, sokkal jobban néz ki az új. A régi jó volt annak idején amikor kitalálták, de eljárt felette az idő. Ideje volt a váltásnak. 

A név is megváltozott, magyarra fordítva az Orosz Labdarúgó Premjer-Liga helyett simán Orosz Premjer-Liga lett. A rövidítés RFPL helyett pedig RPL lett.

Érdekesség, hogy idéntől minden csapat egységes betűket és számokat fog használni a mezeken. Ez ismerős lehet sokaknak az angol Premier Leagueből, hiszen ott is így van. Nézzük is a számokat:

rpl-18-19-font-numbers.gif

Szépek és könnyen megkülönböztethetőek lettek. A számok alján is a liga új medvés logója lesz megtalálható. Kicsit részletesebben az új betűtípus:

rpl-font-1.jpg

Hogy is fognak így kinézni a mezek? Így:

rpl-18-19-font.jpg

Végül pedig egy videó, ahol bemutatnak mindent, a közvetítés kinézetét is:

Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezt a modernizálást végre meglépték, a mai világban nagyon fontos a megjelenés. Véleményem szerint a liga eladhatósága és népszerűsége is emelkedni fog ennek és még egyéb tényezőknek köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr7214138183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása